Kvalitets Vintage Møbler

Hos Lopper & landstil finder du et stort udvalg af vintage møbler.

Bæredygtig livsstil er en af grundstenene her i butikken Boligindretning kan også sagtens være bæredygtig.

Kvalitets Vintage MøblerKvalitets Vintage Møbler
 

Vi giver gamle møbler nyt liv, fordi vi elsker deres æstetik og charme, og fordi det giver så god mening at genbruge og upcycle. Der findes så mange fantastiske møbler rundt omkring, som bare venter på en kærlig hånd og et nyt liv. Vintage møbler er møbler i høj kvalitet, lavet i massiv træ og beregnet til at holde i mange, mange år. Mange af møblerne har 100 år på bagen.


Møblerne er unikke, da de ikke er masseproducerede. Vores møbler er håndplukkede, valgt med omhu og respekt for håndværket. Når møblerne kommer hjem på lageret, bliver de vurderet og set efter. Hvis der er fejl og mangler - udover almindelig patina grundet tidens tand, bliver de repareret.


 
Kvalitets Vintage MøblerKvalitets Vintage Møbler
Kvalitets Vintage MøblerKvalitets Vintage Møbler
 

Møblerne bliver dernæst malet i smukke farver med miljørigtig og sundhedsvenlig kalkmaling ( som har det europæiske blomstermærke). De istandsatte møbler i butikken/webshoppen er således klar til at stille på plads i din bolig. Du får et møbel med sjæl og charme, som du ikke ser magen til hos naboen. Møblerne bidrager til en personlig indretning, som også gør noget godt for vores miljø.


Log ind

Mistet din adgangskode?

gdpr-image
Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du vores Databeskyttelsespolitik.
Læs mere