Velkommen til en anderledes butik på landet

Østerhøjgaard, Kjeldbækvej 1 8300 Odder

Østerhøjgaard

Den fysiske butik
som er en af de tre "Østergårde"
 

Vores fysiske butik er beliggende på en gammel gård, i Ørting lidt udenfor Odder

Vi har indrettet den gamle kostald til en 150 kvm stor butik med møbler, “lopper”, brugskunst og den smukke kalkmaling fra Nordic Chic. Alt hvad der hører til den smukke fransk/nordiske landstil.


Hos Lopper & landstil lægges der stor vægt på, at du som kunde får den bedste oplevelse, service og vejledning, når du handler i butikken.

Uanset om du allerede er forelsket i den smukke fransk/nordiske landstil, eller om du gerne vil vide mere om stilen, er butikken et besøg værd. Her finder du inspiration til at indrette din bolig smukt og kreativt. Du kan også altid få gode råd og hjælp til din indretning.

 

Kunden i fokus

Den fysiske butik

Lidt om mig selv

Den fysiske butik
 

Jeg hedder Anja og er gift med Flemming.

I mange år har min store interesse været boligindretning. Min interesse blev vakt, da jeg flyttede ind i en gammel murermestervilla. Den dannede den perfekte baggrund for den romantiske fransk/nordiske landstil.


Nu er Østerhøjgaard, vores smukke gamle gård, rammen om det skønne liv på landet. Her kan jeg endelig få min drøm om en butik (det er en 15 år gammel drøm) til at gå i opfyldelse.


Så nu er Lopper & landstil en realitet. Vi har indrettet den gamle kostald til en 150 kvm stor butik med møbler, “lopper”, brugskunst og kalkmaling. Alt i den smukke landstil.

 
Hygge & Hjerterum:
 
150Kvm

Stor butik med møbler, lopper, brugskunst og kalkmaling

Du er altid mere end velkommen til at sende os en mail

Udfyld nedenstående kontaktformular og din henvendelse vil på hverdage blive besvaret indenfor 24 timer.

    Log ind

    Mistet din adgangskode?

    gdpr-image
    Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge denne hjemmeside accepterer du vores Databeskyttelsespolitik.
    Læs mere